Câteva idei de organizare în casă

 

Pentru că sunt într-o perioadă de organizare și decorare a apartamentului, jumătate (sau mai mult) din timpul petrecut pe interneți mi-l ocupă Pinterest.

Cred cu tărie că o organizare eficientă în spațiul de locuit, poate transforma acel loc într-unul mai aerisit, chic și ne poate ușura viața atunci când suntem în căutarea unui lucru. Totodată, nici să faci curat parcă nu mai pare atât de greu atunci când toate lucrurile sunt la locul lor.

Prin urmare, o să vă las aici câteva idei de organizare care mie mi s-au părut cel puțin interesante. Treaba faină e că majoritatea dintre ele ți le poți face chiar tu pe un buget de nimic.

Încep cu o idee de organizare pentru uneltele bărbaților: bara cu magnet.

Îmi place mult ideea asta pentru că totul este la vedere, așadar ușor de ales atunci când ai nevoie de ceva iar spațiul va fi foarte mic, pentru că depozitarea se face pe verticală.

 

 

magnet-tools

Așadar, mai mult loc pentru oje  …

oje

și… produse de make-up.

Chestia asta vreau să o fac și eu, cât de curând! Practic, e o piramidă formată din 6 pahare lipite între ele (bănuiesc că cu lipici sau silicon).

organizator-make-up

Și..de ce nu am putea folosi găletușe colorate pentru depozitarea produselor de păr?

 

Storage Solution

În final, aștept să îmi spuneți ce soluții de organizare ingenioase/practice folosiți voi. Ah, și dacă vă place genul acesta de articol ca să știu pot pierde mai mult timp pe Pinterest 🙂

Sursă poze: Pinterest

 

2 thoughts on “Câteva idei de organizare în casă

 1. Buna, Anca.

  Interesant articol. 🙂 O sa iau in calcul partea cu uneltele. Pe celelalte, te-as minti daca as scrie ca le voi lua in calcul :D.

  Gasesti ceva si pentru echipamentul sportiv/sala/alergare/fotbal, etc?

  Seara buna,
  Ovidiu

  1. Mă bucur că ți-a plăcut articolul, Ovidiu! Cum nu sunt o fire prea sportivă, nu m-am uitat, dar dacă o să găsesc ceva, te anunț! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *