Despre mine

Mă chema Armaşu înainte. Acum sunt Şolea. Şolea Anca zice în buletin, născută în Bacău, cu domiciliul în Buzău, din 87 pe această lume … şi de vreo 10 ani cu treabă în Bucureşti (asta n-o mai zice în buletin).

Anca Armașu

Sunt rac, și încă unul veritabil. Când zic asta nu mă refer la faptul că fac 2 pași înainte și 3 înapoi (deși s-a întâmplat și asta), ci la faptul că sunt o persoană destul de sensibilă și emotivă:).

Până în ultimul an de liceu, nu am ascultat mai deloc muzică și nici la TV nu prea mă uitam. Am recuperat însă în ultimii ani partea cu ascultatul muzicii și spun eu că nu am gusturi rele pe partea asta. La TV nici acum nu mă uit.

Citesc. Din ce în ce mai mult de când am Kinde-ul (cel mai drag obiect al meu). Nu am o carte favorită, dar am vreo 3 care se bat pentru titlul ăsta: Papillon, Maestrul și margareta și A thousand splendid suns. Probabil o să scriu şi despre cărţi în acest blog. Sau..o să vă ţin la curent cu lecturile mele.

Văd destul de puține filme. Mi-am făcut însă un obicei să văd toate filmele nominalizate la Globul de Aur și Oscar. Nu rețin nume de filme sau actori.

Sunt asistent social și manager de resurse umane. Asta în diplome. În viața reală, sunt analist servicii clienți. Mi-ar plăcea al naibii de mult să fiu account într-o agenție de publicitate.

Nu aș părăsi pentru nicio țară din lume România. Dar mi-ar plăcea să am ocazia să pot călători în toată lumea.

Cânt groaznic. Nu știu să desenez. Ca să vă faceți o idee despre aceste lucruri, în clasele II-IV nu am avut media 10, pentru că la muzică și desen am avut 8.

Am prieteni puțini, dar foarte buni.

Îmi place să râd mult și să joc boardgames-uri. Și să dorm.

Nu îmi place să mă cert. Nu înjur.

Dacă nu mă găsiţi pe reţelele sociale, cu siguranţă veţi da de mine aici:  armasu.anca [at] gmail.com.