Flori închinate prieteniei

Cred că știți cu toții zilele acelea în care parcă nimic nu ne iese, nimic nu ne pare ok în viața noastră și lumea nu este așa cum am vrea noi.

Deși suntem super dedicați job-ului, tot credem că am putea face mai mult, mai bine și mai repede task-urile și proiectele pe care le avem.

Apoi, dupa cele 9-10 ore petrecute la muncă, ne dorim un timp pentru noi și pentru cei dragi nouă. Este important însă și cum fructificăm acest timp, pentru că dacă ni-l vom petrece dormind sau vorbind în grabă cu familia sau prietenii, la un moment dat o să ne trezim că avem o viață… fără sare și piper.

Însă, oricât de mult ne dorim să alocăm mai mult timp hobby-urilor noastre, să avem ieșiri lungi și dese cu prietenii, să călătorim mai mult, sunt perioade în care nu ne iese treaba asta. Fie de la faptul că job-ul ne solicită foarte mult și nu mai suntem capabili să mai investim energie în aceste lucruri, fie de la …viață :).

Am început să devenim atât de exigenți cu noi înșine încât orice mică nereușită în orice plan ne poate conduce la o mini depresie.

Flowers

 

 

Până când, într-una din zile apuci să te vezi cu prietenii la o cafea. Și ei vin cu flori. For no reason.

Iar florile vin la pachet cu zâmbete, îmbrățisări, vorbe bune și sfaturi.

Prieteni frumoși vă doresc și să aveți grijă de ei!

 

Această postare este înscrisă în concursul Operațiunea TFB12 – un eveniment organizat de Foto Union și Pensiunea Doi Căpitani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *