Începuturi

Do it now

Sunt aproape două săptămâni de când mi-am propus să mai încerc înca o dată treaba asta cu scris-ul pe blog.

De ce? Întâi de toate, pentru că îmi place foarte mult toată  zona asta ce ține de digital online, social media și petrec destul de multe ore pe zi pentru a mă pune la curent cu tot ceea ce întâmplă în lumea asta. Apoi, sunt multe momente când mi-aș dori ca punctul meu de vedere să fie auzit  citit de cât mai multă lume.  La fel și cu chestiile interesante pe care le găsesc pe net. Mai mult de atât, cred că este important să ai o pasiune care să te responsabilizeze și să te disciplineze.

Cu toate că nu motivația este ceea ce îmi lipsea, au trecut două săptămâni și eu nu reușeam să scriu nimic. De ce?

Pentru că… aproape niciodată nu suntem pregătiți să începem proiecte noi.

Ni se infiltrează în minte tot felul de idei, ba că nu suntem destul de pregătiți pentru a începe, ba că nu avem timp și pentru asta sau că sunt deja foarte mulți oameni care fac treaba asta și… ce am mai putea face noi din moment ce roata a fost deja descoperită ? Apoi, majoritatea dintre noi luăm decizii care au la bază și obținerea succesului. Nimeni nu îți poate garanta însă că vei avea succes atunci când începi un proiect nou.

Și, uite așa renunțăm la visele noastre, renunțăm la cunoștințele pe care le putem deprinde și la oamenii noi și faini pe care îi putem întâlni. Știu că nu o să sune bine treaba asta, dar nu succesul este miza pentru care o să încep să scriu pe aici, ci lucrurile pe care le pot învăța din această încercare.

2 thoughts on “Începuturi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *