Oamenii dragi mie

Azi vreau să vă vorbesc despre oamenii mei dragi, oameni care au contribuit și încă mai contribuie la dezvoltarea mea ca persoană, oameni care îmi sunt alături în orice clipă, oameni care mă motivează și mă fac să zâmbesc.

Good people   Cu voia voastră, primii pe listă sunt cei din familie (deh, sunt rac, ce vreți ? 🙂 ). Astfel, părinții mei sunt oamenii care m-au susținut și m-au ajutat întotdeauna, indiferent de problema pe care am avut-o. Deși sunt niște oameni simpli, au reușit să îmi transmită valorile cele mai importante, m-au încurajat să îmi fac ceea ce îmi place și au crezut mereu în mine. Cred că mai bine de 50% din ceea ce sunt eu acum se datorează lor. Mama, cu siguranță, mi-a transmis emotivitatea ei și felul de a simți orice eveniment (important sau mai puțin important) și credința. Grija pentru detalii, îndrumarea către educație și “spiritul de echipă” sunt de la tata.

Oamenii dragi mie sunt prietenii mei (puțini, dar geniali). Aceștia îmi cunosc cel mai bine defectele, dar sunt în continuare lângă mine în orice moment. Sunt persoane pe care le sun în miez de noapte din aeroportul din Barcelona, le spun că am pierdut avionul (vă voi povesti într-o postare cum s-a putut întâmpla treaba asta) și într-o oră se dau peste cap și fac rost de bani pentru a-mi cumpăra bilet să mă întorc acasă. Sunt persoane care au întotdeauna o vorbă bună și mă trag de mânecă atunci când mă îndrept în direcția greșită. Sunt persoane cu care pot despica firul în 4 despre absolut orice.

Oamenii dragi mie au pasiuni și pot vorbi ore întregi despre ele. Oamenii dragi mie sunt dedicați muncii lor și profesioniști. Oamenii dragi mie sunt persoane cu zâmbetul pe buze, indiferent de situația prin care trec. Oamenii dragi mie știu să zică “mulțumesc” și “îmi pare rău “.

Oamenii dragi vouă cum sunt?


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *