Webstock

V-ați simțit vreodată un dl. Goe? Nici eu, până de curând. Să vă explic de ce: se fac mai bine de 4 luni de când nu am mai scris un cuvințel pe acest blog (nu vreau să îmi caut scuze, pur și simplu focusul și timpul meu au fost direcționate  doar spre demersurile de cumpărare și renovare a apartamentului )  și totuși, merg la Webstock…ca să nu mai rămân repetentă și anul ăsta 🙂 !

Pentru cei care nu știu, Webstock este cea mai importantă conferință dedicată social media și facilitează an de an, întânirea comunității online și a profesioniștilor din comunicare. Așadar, este locul în care dacă ai un strop de pasiune pentru mediul digital, ai vrea musai să ajungi. Eu de vreo 3 ani vreau să ajung, acesta fiind primul an în care am solicitat invitație și… am primit-o. Domnul Goe, cum ziceam mai sus :).

Webstock

De ce vreau să ajung la Webstock? Păi…

  • vreau să învăț de la oamenii cu experiență
  • vreau să cunosc oamenii importanți din online-ul românesc (bloggeri, oameni din agenții/companii)
  • vreau să aflu care sunt cele mai noi tendine din mediul digital
  • networking, networking, networking

Cea dea noua ediție Webstock  va avea loc în data de 30 septembrie și se va desfășura la JW Marriott Bucharest Hotel. Dacă vrei să participi la eveniment, ar trebui să te grăbești să te înscrii iar în cazul în care nu poți să ajungi acolo,  poți să urmărești evenimentul live, pe site-ul Webstock, la fel ca în fiecare an.

Speakeri Webstock

Pe lângă conferințele cu vorbitori aleși pe sprânceană, evenimentul va include și Premiile Webstock, care vor aprecia cele mai inedite și creative proiecte și campanii în social media, produse în România, în ultimul an. De asemenea, de-abia aștept să aflu care va fi Online Personality of the Year. Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.

Acestea fiind zise, nu ne rămâne decât să ne vedem la Webstock!

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender,  HP , Coca-Cola , McDonald’s , Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

P.S. Sper să îmi treacă emoțiile până atunci și să reușesc să socializez și offline cu oamenii pe care îi urmăresc online!

1 thought on “Webstock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *